Як зберегти засмагу на тілі: кращі рекомендації

Літо у багатьох асоціюється з бронзовою і рівною засмагою. Але що робити, якщо буквально через тиждень загар з тіла просто зникає? Щоб зберегти засмагу на тілі потрібно правильно доглядати за шкірою до, під час і після прийняття сонячних ванн. У цій статті ми розповімо вам, як продовжити стійкість засмаги на тілі надовго.

Живлення. В першу чергу, щоб зберегти засмагу, потрібно вибрати правильне харчування для себе. Щоб зберегти засмагу вам буде потрібно багато вітаміну А. Цей вітамін міститься в молоці, яєчних жовтках, абрикосах, шпинаті, яловичій печінці, олії, томатах. Але обов’язково врахуйте, що без олії і жиру вітамін А не засвоюється, тому заправляйте салати оливковою олією. Раціон для продовження засмаги на шкірі тіла повинен бути таким – велика кількість овочів і фруктів, з високим вмістом каротиноїдів.

Зволоження шкіри. Після прийняття сонячних ванн обов’язково потрібно скористатися зволожуючим лосьйоном або молочком. Найкраще використовувати спеціальні креми з позначкою “після засмаги”. Вони містять не тільки зволожуючі елементи, але й компоненти, які сприяють збереженню засмаги.

Правильно засмагати. Як стверджують фахівці, засмага, отримана в тіні довше залишається на тілі, ніж та, яку ви отримали під прямими сонячними променями.

Відмовтеся від лазні і саун. Якщо ви хочете надовго зберегти засмагу на тілі, тоді рекомендуємо відмовитися від відвідування лазні і саун. Шкіра розпарюється, втрачає вологу, очищається, і шоколадний відтінок просто-напросто “змивається”.

На певний час відмовтеся від агресивних мочалок. Щоб очистити шкіру, фахівці рекомендують використовувати натуральний гель або молочно на основі масел. Такі засоби дбайливо очищають шкіру і дають загару надовго зберегти свій бронзовий відтінок.

Джерело

Поділись


Новини партнерів