ТОП-5 помилок в догляді за шкірою обличчя влітку

У цій статті ми розповімо вам про найгрубіші помилки у догляді за шкірою обличчя, які найчастіше роблять влітку.

У літній сезон необхідно переглянути звичні процедури по догляду за обличчям і вжити додаткових заходів, щоб шкіра залишалася здоровою і красивою. Які косметичні помилки ми часто робимо в спекотний період – читайте далі в матеріалі.

ТОП-5 помилок по догляду за шкірою обличчя в спеку

  • Деякі власниці жирної шкіри віддають перевагу засобам, які підсушують шкіру, замість зволожуючих. Ця поширена помилка може стати причиною того, що пересушена шкіра почне виробляти ще більше себуму, тобто шкірного сала. Тому важливо використовувати зволожуючий крем і м’який гель, який не сушить шкіру.
  • Сонцезахисні засоби – це мастхев і для тих, хто проводить літо в місті, і для любительок пляжної засмаги. Вибирайте крем з високим рівнем SPF (30-50). Це допоможе вам убезпечити шкіру від опіків, веснянок і пігментних плям. Влітку особливо страждає шкіра навколо очей. В кінці сезону, через те, що ми постійно мружимося на сонці, біля очей з’являються дрібні зморшки. Тому необхідно носити сонцезахисні окуляри, а також використовувати крем навколо очей, що підходить для вашого типу шкіри, кожен день, перед виходом з дому.
  • Для здоров’я шкіри важливо пити достатньо води. Недостатнє вживання рідини призводить до передчасної появи зморшок і сухості. Крім того, вода покращує тонус шкіри.
  • І головною помилкою в догляді за обличчям в спеку вважається використання спиртовмісних тоніків. Як правило, вони підсушують шкіру, що може сильно нашкодити їй, а також вплинути на вироблення шкірного сала.

Джерело

Поділись


Новини партнерів