5 способів, які допоможуть замаскувати посічене волосся

Дізнайтеся, як відстрочити похід до перукаря і замаскувати посічені кінчики волосся.

Кожна жінка незалежно від віку стикалася з поняттям «посічене волосся». Наше волосся схильне до цього процесу, і тим самим стає сухим і ламким. Гарячі прилади, фарбування волосся, неправильно підібраний догляд за волоссям, сонце і неправильне харчування позначається на нашому волоссі. І посічені кінчики – це проблема №1 багатьох жінок. Але щоб назавжди позбутися від них, є тільки один вихід – стрижка. Також можна тимчасово замаскувати посічені кінчики волосся і відстрочити похід до перукаря, але це тільки в екстрених випадках!

Ламінування волосся. Процедура ламінування надовго захистить ваше волосся від зовнішніх факторів і посіченості. Завдяки спеціальному складу, ламінувальний засіб створить дихаючу плівку навколо кожного волоска, зробивши його здоровим і міцним.

Олійні маски. Якщо ви хочете замаскувати посічені кінчики, тоді регулярно використовуйте олії перед миттям волосся за 2-3 години. Підійде будь-яка олія, яка є у вас: оливкова, мигдальна, кунжутна, виноградна або абрикосових кісточок. Підігріту олію на водяній бані нанесіть на всю довжину волосся і укутайте в теплий рушник.

Засоби, які не потрібно змивати. На вологе волосся нанесіть на всю довжину (не зачіпаючи корінці) засіб, який не потребує змивання. Це може бути як косметична олія будь-якої фірми або ж кокосова натуральна олія. Але пам’ятайте, з такою олією можна переборщити. Необхідно взяти трохи олії з розміром в сірникову головку і розтерти в долонях.

Ко-вошінг. Спробуйте зробити зволожуючу процедуру для волосся: ко-вошінг допомагає швидко і глибоко зволожити волосся, надає гладкості і блиску. Для цього вам знадобитися кондиціонер з невеликим вмістом силіконів. Використовуйте кондіцонер замість шампуню і нанесіть на всю довжину волосся, далі ретельно змийте, промокніть волосся і висушіть його.

Об’ємні локони. А якщо вам потрібно екстрено замаскувати волосся, тоді спробуйте створити об’ємні локони. Така зачіска швидко замаскує сухе і мляве волосся. Важливо, перед укладанням нанести на вологе волосся захисний засіб від гарячих приладів.

Джерело

Поділись


Новини партнерів