Як підготувати свої ніжки до відкритого взуття за 15 хвилин

Після грубого зимового взуття наші ніжки вимагають особливого догляду. Щоб нові красиві босоніжки ідеально виглядали на ваших ступнях, потрібно максимально швидко позбутися від натоптишів, мозолів і грубої шкіри. Ми знаємо декілька хитрощів, які швидко приведуть ваші ноги в порядок.

Ми поділимося з вами шістьма вдалими рецептами домашніх ванночок з содою. Безумовно, завдяки нашим статтям ви вже знаєте про багато корисних властивостей цієї речовини для організму. Виявляється, соду можна успішно застосовувати і в косметичних цілях, оскільки вона прекрасно очищає, дезінфікує, загоює і розм’якшує шкіру. Також ця речовина чудово знімає запалення і загоює ранки.

Щоб розм’якшити шкіру ніг, наповніть теплою водою невеликий таз і насипте в нього 2 ст. л. морської солі і 2 ст. л. соди, гарненько все перемішайте і опустите ноги в таз на 7-8 хвилин.

Ванночка з содою і милом

Для максимального очищення шкіри, в трьох літрах теплої води розведіть 2 ст. л. соди і 2 ст. л. мильної стружки. Потримайте ноги в суміші 10 хвилин.

Ванночка з содою і маслами

Якщо ви хочете зволожити і тонізувати шкіру, три літри теплої води змішайте з двома столовими ложками соди. Додайте в рідину кілька попередньо розведених в невеликій кількості оливкової олії або спирту крапель олії пачулі, лимона, апельсина, лаванди або мигдалю. Тримайте ноги в розчині протягом 10 хвилин.

Ванночка з содою і молоком

Щоб п’яточки стали бархатистими, змішайте 1 л теплого жирного молока з 1 ч. л. соди. Тримайте ноги в цій рідині 10 хвилин.

Ванночка з содою і перекисом

Якщо вам потрібно позбутися від тріщин на п’ятах, налийте в теплу воду 2 ст. л. перекису водню і всипте 2 ст. л. соди, занурте ноги в ванночку на 12-15 хвилин.

Ванночка для ніг з йодом

Щоб позбутися від пошкоджень на шкірі, приготуйте ванночку з 2 л води, з 2 ст. л. соди і 2 ст. л. йоду. Тримайте ноги в суміші не більше 10 хвилин.

Ванночка з содою і глиною

Це ідеальний засіб від сухості шкіри і натоптишів, також він чудово живить пластину нігтя. Для приготування такої ванни вам потрібно розвести 4 ст. л. білої глини і 2 ст. л. соди в 2 л води.

Доглядайте за своїми ступнями правильно, не забувайте перед сном наносити на п’ятки зволожуючий крем і послуги майстрів педикюру вам не знадобляться. Дізнайтеся, як за допомогою соди можна підготувати тіло до пляжного сезону. Якщо ця стаття була вам корисна, не забудьте поділитися нею зі своїми друзями!

Джерело

Поділись


Новини партнерів