5 відтінків помад, які відлякують чоловіків

Всі ми жінки в тій чи іншій мірі вибираємо вбрання, зачіски, стрижки і макіяж, щоб сподобається чоловікові. Часом для того, щоб зачарувати чоловіка багато жінок заходять занадто далеко, і вибирають яскраві і екстравагантні речі, макіяж і манікюр, які тільки відштовхують чоловіків. Сьогодні ми поговоримо про помади, які потрапили в чоловічий чорний список. Якщо ви хочете зачарувати чоловіка, тоді ні в якому разі не вибирайте ці відтінки помад.

Темно-червона помада. Так, всіма улюблені бордо і винна помада може відлякати вашого чоловіка. На думку чоловіків, темні відтінки червоної помади виглядають трохи страхітливо (особливо якщо ви сидите в ресторані і помада починає змазуватися на губах).

Чорна помада. Також в антирейтинг помад на думку чоловіків потрапила чорна помада. Незважаючи на те, що ці відтінки вважаються дуже модними в цьому сезоні, краще приберіть їх в дальній кут або використовуйте тільки для тематичної вечірки. Чорна помада на побаченні буде виглядати незграбно і відлякає вашого чоловіка.

Модні блискучі помади з глітером теж не підійдуть для побачення з чоловіком. Губи будуть виглядати дуже помітно, а вже якщо чоловік захоче вас поцілувати, то така помада викличе у нього неприємні і досить дивні відчуття. 

Коралова помада. Чоловіки дуже рідко можуть розділити кольори на відтінки, тому у них все стандартно, якщо помада сливового кольору, значить фіолетового. Така ж ситуація і з кораловим відтінком, який асоціюється у чоловіків з помаранчевим кольором.

Всі відтінки фіолетового кольору. Колір фуксія, пурпурний, ультрафіолетова – всі ці відтінки помад потрапляють в стоп-лист. Хочете зачарувати свого чоловіка, тоді використовуйте натуральні і природні відтінки помад. Ну а якщо ваша задача навпаки відштовхнути чоловіка, тоді яскраві та насичені відтінки помад дивних відтінків ваш варіант!

Джерело

 

Поділись


Новини партнерів