Які звички прискорюють старіння шкіри повік

Ні для кого не секрет, що шкіра навколо очей є дуже тонкою і ніжною. В першу чергу, саме вона схильна до старіння.

Нерідко жінки самі прискорюють вікові зміни. Навіть такі звичні дії – прищурювання ока, сон на боці, можуть істотно зашкодити шкірі.

Найголовніше – привчіть себе випивати не менше двох літрів води в день. Нестача рідини в організмі позначається на стані шкіри.

Не забувайте ретельно змивати косметику перед сном. Крім того, не варто нехтувати такими засобами, як креми і сироватки для ніжної шкіри навколо очей. Особливу увагу приділяйте косметиці, в якій містяться вітаміни В3 і С. А ось скрабами захоплюватися не варто. Вони можуть травмувати дані ділянки шкіри.

Якщо ви проводите час на сонці – не забувайте про сонцезахисні окуляри, прщурювання ока сприяє появі зморшок. І найкраще відмовитися від водостійкої косметики і користуватися нею лише по особливих випадках.

Щоб поліпшити стан шкіри і зберегти молодість, відмовтеся від печива, шоколаду та інших солодощів на користь корисних продуктів.

Але найголовніша помилка більшості жінок – терти очі руками. Таким чином, відбувається вплив на епідерміс – він пошкоджується і розтягується. Через це зморшки в області повік з’являються набагато швидше.

Поділись


Новини партнерів