Як повернути обличчю здоровий блиск

Незалежно від того, що ви запланували на сьогодні – відвідини урочистої події або ж звичайний робочий день – однаково потрібно мати елегантний, молодий та свіжий вигляд. Нині чимало людей перебувають у пошуку ефективних засобів, які допоможуть повернути обличчю здоровий блиск.

Дуже часто це завдання здається надто складним та навіть неможливим, проте насправді кожному з нас під силу завжди мати бездоганний вигляд.

Запорука здорової та свіжої на вигляд шкіри – це щоденний догляд. Не завжди для цього необхідно вдаватися до дорогих та складних процедур, адже навіть така проста звичка, як щоденне вмивання обличчя також може покращити стан шкіри та повернути обличчю здоровий блиск.

Пам’ятайте: для того, щоб шкіра завжди була пружною та зволоженою, необхідно щодня приділяти хоча б кілька хвилин догляду за собою.

Якщо ви належите до людей, які мають проблемну шкіру (акне, чорні цятки або просто тьмяний колір обличчя), візьміть на озброєння наші корисні поради, які допоможуть повернути обличчю здоровий блиск та усунути всі дрібні вади шкіри.

Як повернути обличчю здоровий блиск?

Якщо ви хочете мати здорову та блискучу шкіру, необхідно щодня приділяти час на процедури для догляду за собою. Тільки за допомогою ретельного щоденного догляду можна зберегти свіжість, зволоженість та природний блиск.

У цьому випадку на допомогу прийдуть маски для обличчя та скраби. Втім, для гладенької та здорової шкіри вам знадобляться не тільки косметичні засоби, але й певні корисні процедури.

Неодмінно візьміть на озброєння наші поради, які допоможуть повернути обличчю здоровий блиск.

Захистіть свою шкіру

Зазвичай ми чомусь не приділяємо достатньо часу цій проблемі. Втім, міцний захист – це запорука пружної та підтягнутої шкіри обличчя.

Ми рекомендуємо щодня наносити на шкіру сонцезахисний крем. Окрім спеціальних засобів від засмаги у вашій косметичці повинні бути тональна основа або крем для обличчя з SPF не менш як 50. Саме такі засоби є ефективним захистом від шкідливого впливу ультрафіолетових променів.

Не забувайте, що тривале перебування на сонці призводить до появи пігментних плям та зморщок. Саме тому ми радимо не зловживати сонячними ваннами та не виходити з дому у спеку без спеціального сонцезахисного крему.

Відлущування мертвих часточок шкіри

Використовувати скраби з метою відлущування мертвих часточок шкіри та очищення пор від бруду необхідно не тільки перед особливою подією. Кожна людина щодня зазнає шкідливого впливу забрудненого навколишнього середовища, саме тому необхідно регулярно очищувати шкіру від бруду за допомогою натуральних скрабів.

Найкраще використовувати скраби для глибокого очищення обличчя 1-2 рази на тиждень. Завдяки такій простій процедурі ваша шкіра завжди буде чистою, свіжою та зволоженою.

Очищення

Незалежно від того, наносите ви макіяж чи ні, перед сном обов’язково потрібно очищувати обличчя за допомогою спеціального гелю, крему або міцелярної води.

Якщо ви не очищуватимете обличчя перед сном, залишки бруду або макіяжу проникнуть під шкіру та заб’ють пори. У результаті цього на обличчі з’являться зморшки, складки та інші дрібні вади шкіри.

Живлення

Цю процедуру необхідно проводити щовечора після очищення шкіри. Ми рекомендуємо віддавати перевагу кремам для обличчя з вітаміном С, адже саме вони здатні повернути обличчю здоровий блиск.

Людям, які намагаються повернути шкірі пружність, краще обирати креми або сироватки, до складу яких входить ретинол (вітамін А). Саме ця корисна сполука прискорює процес вироблення колагену після шкідливого впливу сонячних променів.

Правильне харчування

Звісно, стиль харчування впливає не тільки на здоров’я людини у цілому, а й на стан шкіри зокрема. Щоб зберегти шкіру пружною та блискучою якомога довше, необхідно включити до свого раціону продукти, які вже містять у складі колаген або ті, які стимулюють процес вироблення цієї незамінної речовини.

До таких корисних продуктів належать:

  • Червоні фрукти
  • Нежирне м’ясо
  • Риба
  • Апельсини, лимони та інші цитрусові фрукти, збагачені вітаміном С
  • Яєчні білки
  • Вітамінні добавки

Як бачите, саме колаген є тією важливою сполукою, яка відповідає за природний блиск та здоровий колір шкіри. Саме з цих міркувань необхідно щодня вживати продукти, збагачені колагеном, або приймати його у вигляді вітамінних добавок.

Нині колаген можна знайти ледь не у кожній аптеці. Його продають у формі пігулок, порошку та навіть суміші з вітаміном С. Не забувайте, що колаген не лише здатний повернути обличчю здоровий блиск, але й зміцнити суглоби та кістки, тим самим запобігаючи розвитку артриту.

Необхідні процедури для здорової та красивої шкіри

Люди, які страждають через дефіцит колагену в організмі, можуть підвищити його рівень за допомогою спеціальних естетичних процедур. Наприклад, колаген можна вводити під шкіру шляхом ін’єкцій. Таким чином ви зможете рівномірно розподілити цю корисну сполуку у тих місцях, де його найбільше не вистачає.

Маски для здорового блиску обличчя

Якщо ви не маєте змоги регулярно відвідувати салони краси, рекомендуємо скористатися нашими порадами для догляду за собою. На допомогу вам прийдуть натуральні маски, які повернуть обличчю здоровий блиск, свіжість та природний колір.

Переконайтеся в їхній ефективності на власному досвіді!

Маска на основі авокадо

До складу цього корисного фрукта входить велика кількість корисних жирів та фолієвої кислоти. Ці речовини є незамінними для пружної, гладенької та зволоженої шкіри.

Інгредієнти:

1 авокадо
сік 1 лимона

Спосіб приготування:

Потовчіть авокадо у пюре та змішайте його з соком лимона до утворення однорідної консистенції.

Готову маску можна наносити тільки на зону перенісся або на ціле обличчя. Зачекайте 20 хвилин, щоб активні компоненти засобу почали діяти. Опісля змийте залишки засобу водою кімнатної температури.

Маска на основі банану та меду

Завдяки банану у складі цей натуральний засіб підвищує еластичність шкіри та глибоко її зволожує.

Інгредієнти:

1 столова ложка меду (25 г)
1 банан

Спосіб приготування:

Потовчіть банан у пюре за допомогою виделки. Додайте натуральний мед та ретельно перемішайте суміш до утворення однорідної консистенції.
Нанесіть маску на все обличчя обережними коловими рухами.
Зачекайте 25 хвилин, після чого змийте залишки засобу прохолодною водою.

Джерело

Поділись


Новини партнерів