3 прості поради, які допоможуть вам вибрати червону помаду

Червона помада є універсальним відтінком, який підходить абсолютно будь-якій жінці. Крім цього червона помада буде доречною не тільки в діловому образі, а й в будь-якому іншому стилі: повсякденному і вечірньому. Червона помада здатна перетворити будь-який образ в більш сексуальний і розкутий. Але як вибрати свою помаду і не помилитися з вибором?

Кольоротип шкіри. Якщо у вас теплий відтінок шкіри, тоді вибирайте такі відтінки червоного як: кораловий, каштановий, морквяний або цегляний. А якщо ви володарка холодного кольоротипу, тоді краще вибирати помаду такого відтінку: пурпурний, фуксія, винний, сливовий, малиновий або яскраво-червоний.

Колір волосся. Для блондинок ідеально підійдуть всі ягідні відтінки червоного кольору. Якщо ви рудоволоса, тоді віддайте перевагу малиновим або сливовим відтінкам. А ось для брюнеток найкраще вибирати насичені відтінки червоної помади: бордо, вишневий і винні.

Колір очей. Для власниць блакитних очей ідеальним варіантом будуть вишневі відтінки помад. Якщо у вас карі очі, тоді варто вибирати помади в яскраво-червоному відтінку. Для зелених очей відмінно підійдуть помади теракотового кольору і морквяні тони.

Джерело

Поділись


Новини партнерів