9 порад для вашої краси, які допоможуть вам стати ідеальною!

Щоб бути красивою, необхідно докладати чимало зусиль: доглядати за нігтями і волоссям, шкірою обличчя і тіла, стежити за новинками на сторінках модних журналів. Часом на це доводиться витрачати по кілька годин на день.

Представляємо вам 9 корисних хитрощів, які допоможуть вам у підтримці краси:

Як додати об’єм волоссю

Мийте голову своїм звичайним шампунем з додаванням в нього декількох крапель лимона і соку алое. Об’єм від самого коріння, який протримається довго, вам забезпечений.

Хна для брів

Якщо набридло постійно фарбувати брови олівцем або тінями і татуаж не до душі, можна періодично підфарбовувати їх хною. Розведіть її відповідно до інструкції, нанесіть на волосся брів і змийте через зазначений час теплою водою.

Харчування для брів і вій

Візьміть чистий флакончик, наприклад, від лаку для нігтів, і щіточку від туші, попередньо вимиту. Змішайте в цій ємності рідкий вітамін Е, касторову олію і сік алое. Отриману суміш наносите на вії та брови щодня перед сном, і вже через пару тижнів ви побачите приємний результат.

Нігті

Жінки постійно доглядають за нігтями, роблячи манікюр. Якщо ви носите мигдалевидну форму, то пиляйте нігті по черзі з кожного краю, тримаючи пилку під нахилом.

Червона помада

Червона помада є ідеальним доповненням до вечірнього макіяжу. Щоб колір вийшов красивим і рівним, нанесіть одночасно з помадою консилер і приберіть надлишки, промокнувши губи сухою серветкою.

Відбілити зуби натуральним засобом

Розітріть активоване вугілля в порошок і почистіть ним зуби з усіх боків протягом декількох хвилин. Потім прополощіть ротову порожнину і відразу можете насолодитися результатом.

Робимо темну тональну основу світліше

Будь-який тональний крем або основу можна зробити на пару тонів світліше, додавши в них простий крем для обличчя.

Волоски на обличчі

Невелике оволосіння на обличчі і особливо над верхньою губою можуть засмутити будь-яку дівчину. Видаляти їх в салоні досить затратно, а самостійно – не завжди просто. Пропонуємо вашій увазі засіб, який ви зможете приготувати в домашніх умовах.

Складові:
мед – 2 столові ложки;
сік лимона – 2 столових ложки;
вівсяні пластівці – 1 столова ложка.
Подрібніть пластівці через м’ясорубку, змішайте їх з медом і лимонним соком. Нанесіть отриману суміш на ділянки з небажаними волосками і залиште на чверть години. Змийте теплою водою. Таку процедуру необхідно робити 2-3 рази в тиждень. Через місяць волоски зникнуть зовсім.

Робимо водостійку помаду

Щоб помада трималася довше, перед її нанесенням зробіть масаж губ за допомогою м’якої щіточки і вазеліну. Далі накрасьте контур олівцем потрібного відтінку, а потім саму помаду. Промокніть губи сухою серветкою і закріпіть, нанісши широким пензлем розсипчасту пудру або дитячу присипку.

Перед використанням засобів народної медицини, необхідно проконсультуватися з лікарем!

Поділись


Новини партнерів