Як вибрати ефективну антицелюлітну олію для тіла

Концентрована ефірна олія часто має агресивний вплив. Тому, вагітним не можна користуватися такими засобами, щоб уникнути подразнень і алергічних реакцій. Також, завжди перед використанням – проводьте тест драйв на чутливість.

Як застосовувати

Оскільки в чистому вигляді, ефірні олії не застосовуються, вам потрібно вибрати спочатку базову олію. Дуже добре підходять: абрикосова, персикова оливкова або олія солодкого мигдалю. Суміш з олій можна використовувати для обгортань, масажу або ванн. До речі, останні мають хоч і накопичувальний, але ефект. Для того щоб прийняти ароматну антицелюлітну ванну (20-30 хвилин) достатньо змішати пару крапель: розмарину, герані і лимона. Комбінуйте на свій розсуд. Це стимулює кровообіг, особливо в проблемних зонах.

Яку олію вибрати

Для того щоб у вас було чітке розуміння, яка ж олія потрібна саме вам, ми склали свій top list:

  • Ефірна олія грейпфрута. Одна з найбільш ефективних, яка виводить токсичні сполуки з організму, усуває набряки і розганяє лімфу. Ви можете використовувати її абсолютно по-різному: від домашніх масажів до ванн. До речі, сам запах цієї олії здатний покращувати настрій.
  • Апельсина. Ефірну олію найчастіше виготовляють з шкірки апельсина. Вона як і попередник виводить зайву вологу і сприяє розщепленню жирів. Після її використання, шкіра виглядає більш підтягнутою: тонізує і зміцнює. Аромат апельсинової олії «дарує» відчуття бадьорості і свіжості, а також це вірний помічник у боротьбі з депресією.
  • Персикова. Виробляє комплексний вплив на шкіру: зволожує, живить, надає еластичності, підтягує і стимулює відтік лімфи. Може використовуватися як базова олія. До речі, відмінно підходить для скрабу в домашніх умовах.
  • Олії кориці та імбиру володіють розігрівачим ефектом. Таким чином, проблемні ділянки – зігріваються, покращуючи кровообіг. Ви з легкістю можете зробити маску з корицею або імбиром. Для цього потрібно розбавити косметичну глину з порошком імбиру (в пропорції один до одного) і розбавити водою. Нанести на 10 хвилин і змити.

Крім перерахованих вище олій, ви можете використовувати і комбінувати, такі олії: ялівцю, мандарина, лимону, розмарину, солодкого мигдалю і інші. Також, вам вибирати які процедури робити: масаж, маски, обгортання, ванни або інші. Не забувайте, що шкіра повинна бути очищеною. Це допоможе проникати засобу набагато краще.

Для того щоб домогтися результату і позбутися целюліту, вам також необхідно переглянути свій раціон. Без відмови від солодкого не обійтися!

Джерело

Поділись


Новини партнерів