Топ-5 головних відтінків в макіяжі, які будуть в тренді цього літа

Сірий, бежевий, коричневий – в останні роки ці відтінки впевнено захопили тенденції в макіяжі. Але цього літа настав момент забути про нюдові палетки і впустити в вашу косметичку трохи кольору! На щастя, на ринку більш ніж достатньо брендів, які створюють феєрверк кольорів в макіяжі і випускають яскраві палітри сміливих відтінків! І їх вже оцінили зіркові візажисти таких зірок як Шарліз Терон, Зендайі, Дженни Деван. Візажист одного з салонів краси Анастасія Шевцова дала докладні інструкції і розповіла, як бути з кольором цього літа.

Ліловий

Цей колір ми неодноразово бачили на показах минулих Тижнів моди, і не дарма – він запросто зробить зіркою вечора будь-яку дівчину. Особливо рекомендуємо ліловий власницям зелених очей, він відмінно підкреслить їх і посилить. Замініть звичний чорний “смокі” на ліловий або акцентуйте увагу на віях за допомогою лілової туші – не прогадаєте.

Жовтий або золотий

Джанні Версаче був би щасливий бачити стільки золота, як в цьому сезоні! Жовтий або золотий вибирають Марго Роббі і Люпіта Ньоно. Головний секрет – в правильному відтінку золота, підібрати його можна, якщо пам’ятати секрет: чим світлішою є ваша шкіра, тим холоднішим має бути “золото”, і, навпаки, чим темніша шкіра, тим більш насиченим може бути колір. Якщо вам не подобається золотий блиск на повіках, спробуйте зробити собі жовту стрілку – виглядає дуже по-літньому. Золотий ідеально підходить для карих очей. 

Яскраво рожевий

Головний фаворит модних показів і косметичних брендів останні кілька років – рожевий. Нанесіть мерехтливий рожевий на всю повіку і додайте більш насичений матовий колір в складку для більшого контрасту. Додайте трохи цього ж кольору на щоки і губи і ваш фреш-макіяж готовий! Особливо гарно такий макіяж виглядатиме на рудих дівчатах.

Королівський синій

Ні, це не той, що відрізняв радянських буфетниць, це гарний королівський синій як в палетка у Пет Макграт! Сучасні текстури дозволяють зробити макіяж цікавішим і різноманітнішим: кремові тіні і трохи блиску для повік на очі – і у вас модний димчастий макіяж як у Зої Кравіц.

Оливковий

Він може бути яскравим і самостійним кольором в макіяжі, може бути доданий в звичний макіяж на слизову оболонку ока, а можна щільно нанести оливковий колір по лінії росту вій і розтушувати тонкої вуаллю, як часто робить це візажист Марго Роббі. Оливковий – найнейтральніший колір з усіх перерахованих і підходить під всі кольори очей і типи шкіри.

Поділись


Новини партнерів