Як позбутися від підвищеної жирності волосся: найдієвіші способи

Структура і тип волосся у кожної жінки різний: одні можуть мити голову раз на тиждень, а іншим доводиться мити її мало не щодня. Якщо раніше ви могли спокійно проходити з чистою головою цілий день, а зараз в кінці дня у вас утворюються жирні бурульки, тоді вам потрібно повністю переглянути свій догляд за локонами і з’ясувати в чому ж причина підвищеної жирності волосся.

У цій статті ми розповімо вам про те, як позбутися від підвищеної жирності волосся і при цьому не мити голову щодня.

Не чіпайте своє волосся. Так, підвищена жирність волосся безпосередньо залежить від того, як часто ви чіпаєте волосся протягом дня. Шкірний жир з кінчиків пальців потрапляє на локони, залишається на них, всмоктується, в результаті чого ми отримуємо жирне сальне волосся.

Перегляньте свій догляд за волоссям. Можливо ви користуєтеся зволожуючим шампунем, який категорично не підходить для жирного волосся. Або ж неправильно підібрали для себе маску або кондиціонер. Запам’ятайте, користуватися маскою, бальзамом і кондиціонером потрібно не від самих коренів, а розподіляти на кінчики, відступаючи від голови приблизно на 5 см.

Слідкуйте за станом гребінця. Після розчісування на вашому гребінці залишаються шматочки шкірного сала, які необхідно змивати теплою водою. Тому після кожного розчісування вам потрібно обов’язково помити гребінець. Адже на ньому можуть залишатися жирні локони, які здатні зіпсувати стан вашої нової зачіски.

Джерело

Поділись


Новини партнерів