Ефект зацілованих губ: три простих техніки нанесення і лайфхаки

Найспокусливіший тренд 2018 року, який потребує окремої уваги. Адже ми часто чуємо про різні техніки нанесення помад, не замислюючись як же їх втілити на практиці. Тепер ви будете в курсі і з легкістю зможете зробити ваш образ ще привабливішим.

Тренд «snogged lips» (заціловані губи) зовсім не новий. Особливо популярним він став після показу колекції Thornton Bregazzi (2017 рік) в Лондоні. Саме тоді візажист Вел Гарланд показала техніку «розмазаної помади» запустивши тим самим новий стрім. Ви сміливо можете використовувати «snogged lips» в цьому сезоні, в різних варіаціях!

Головний акцент такого макіяжу – це рівний тон шкіри і природні губи з розмитим контуром.

Можна доповнити образ тушшю, але намагайтеся не додавати яскравості очам. Техніка створення цього make-up дуже нагадує «омбре», але все відбувається навпаки. Яскравість і насиченість кольору проявляється ближче до середини губ. Для створення ефекту зацілованих губ відмінно підійдуть матові текстури або ж універсальні засоби для губ і щік.

Три простих техніки нанесення:

  1. Нанесіть помаду і рухами вбийте пальцями в центрі губ (можете використовувати кисть). Растушуйте продукт від центру до країв.
  2. Вам знадобляться два відтінки помади. Світліший потрібно нанести по краях, а ближче до центру – темніший. Розітріть губи і промокніть серветкою.
  3. Крім помади ви можете використовувати консилер, який потрібно легко розтушувати по краях губ. Уникайте ефекту маски. Він нам абсолютно не потрібен.
  4. Четвертий, неанонсовані спосіб – це поцілунок. Найпростіший і приємний!

Щоб створити денний макіяж з цієї модною тенденцією, ви можете використовувати будь-яку непомітну помаду (наприклад, кольору nude). Просто нанесіть рухами на губи, трохи виходячи за контур. Це не тільки додасть додаткового обсягу, а й буде виглядати максимально природно. Для такого make-up найкраще вибрати кремову текстуру. Головна деталь – жодного олівця!

Якщо ви нанесете прозору пудру на губи, ви зможете закріпити макіяж і створити ефект недбалості. Такий лайфхак підходить для глянцевих текстур.

Приклади максимально природного «ефекту зацілованих губ»:

Моя дипломная работа! (Только сейчас дошли руки до нее, хотя прошло уже несколько месяцев))) За все мои умения и рвения, радости и разочарования, ошибки и их исправления, в общем, за все все спасибо моему дорогому учителю @elenavarelmakeup! Леночка, очень рада, что училась именно у тебя индивидуально! Ты- лучшая в своём деле, очень грамотный специалист и просто хороший человек! Спасибо ещё раз, до новых встреч! 💋💋💋 #irishcream_iris #elenavarelmakeupschool #дипломнаяработа #модель #вечерниймакияжсимферополь #свадебныймакияжсимферополь #эффектзацелованныхгуб

Допис, поширений Ирина Сергеевна (@irishcream_iris)

Colour happy @riovn for #selfiesessions

Допис, поширений Katie Jane Hughes (@katiejanehughes)

Як бачите, при дотриманні деяких правил і порад, ця техніка досить проста. Чи готові створити свій look за допомогою такого make-up?

Джерело

Поділись


Новини партнерів