Цей простий засіб допоможе очистити судини

Простий спосіб очистити судини, а також запобігти серцевому нападу!

Судини – це еластичні трубчасті утворення, розташовані по усьому тілу людини, по яких циркулює кров, транспортуючи до кожної клітинки вашого тіла кисень і поживні речовини.

Функціональність усіх органів нашого організму безпосередньо залежить від кровообігу, тому важливо підтримувати систему кровообігу в оптимальних умовах.

З роками на стінках судин скупчується холестерин і з’являються перешкоди для кровотоку – тромби. Найчастіше це є причиною розвитку гіпертонії.

У свою чергу, гіпертонія провокує розвиток серцево-судинних захворювань, навіть ішемічній хворобі серця.

Також засмічення артерій може стати причиною серцевого нападу, ось чому так важливо тримати їх “чистими”!

У цій статті ми розповімо вам як за допомогою абсолютно натуральних продуктів очистити артерії і запобігти розвитку серцевий напад!

Якщо артерії з певної причини забиваються або ушкоджуються, відразу ж організм випускає ознаки того, що щось не так. Тому важливо, щоб наші артерії залишалися чистими, такими, що не містять токсинів, згустків і бактерій.

Інгредієнти:

8 зубчиків часнику
8 лимонів
5 см кореня імбиру
4 літри води

Приготування:

Спочатку наріжте лимони, потім очистіть часник і подрібніть часник з лимонами у блендері, тепер додайте воду, нарізаний імбир і поставте суміш на середній вогонь.

Як тільки суміш почне закипати відразу ж вимкніть вогонь. Дайте суміші остигнути, а потім процідіть ліки.

Застосування:

Приймайте по 50 мл цього напою 2 рази в день, переважно за 2 години до кожного прийому їжі.

Обов’язково комбінуйте лікування з фізичними вправами (мінімум 3 рази в тиждень) і всього через декілька тижнів ви помітите значні поліпшення.

Перед застосуванням обов’язково проконсультуйтеся з лікарем!

Джерело

Поділись


Новини партнерів