13 хитрощів, які допоможуть помолодіти на 10 років

Часто ми відчуваємо себе набагато молодшими, ніж виглядаємо. Ми не можемо зупинити час, але в наших силах привести в гармонію внутрішній стан і зовнішній вигляд.

Ми зібрали 13 хитрощів, з якими згадати свій вік ви зможете, тільки якщо заглянете в паспорт, а не в дзеркало.

1. Брови

Додає віку: драматичні, чітко промальовані, графічні брови зі зламом.

Робить молодшим: не дарма так довго в моді густі і природні брови, тому що саме вони підсвідомо асоціюються з юністю.

  • Вибирайте колір брів в тон або на півтону темніше вашого натурального відтінку волосся.
  • Краще віддати перевагу не олівцям, а використовувати спеціальні тіні для брів. Лінії вийдуть м’якими і плавними, в той час як графіка додасть віку.

2. Кремові текстури в макіяжі

Додає віку: пудрові текстури для зрілої шкірі протипоказані. Є ризик перетворити обличчя в маску і підкреслити навіть найнепомітніші зморшки.

Робить молодшим: віддавайте перевагу кремовим текстурам (рум’яна, тіні для повік, хайлайтер і т. Д.).

Підписуйтесь на сторінку ТУТКА в INSTAGRAM

3. Легкі тональні текстури

Додає віку: товстий шар тонального крему з щільною текстурою забивається в дрібні зморшки, роблячи їх помітними.

Робить молодшим: тональний засіб з легкою, рідкою текстурою, в складі якого є світловідбиваючі частинки. Вони розсіюють світло і шкіра виглядає так, наче світиться зсередини, дозволяючи виглядати молодшим і свіжішим.

4. Рум’яна

Додає віку: темні відтінки рум’ян на вилицях. Виражені скули роблять обличчя не тільки більш витонченим, але і додають віку так, як і блідий крейдяний колір обличчя без рум’ян.

Робить молодшим: легкий сяючий рум’янець. Вибирайте освіжаючі відтінки рум’ян, наприклад рожевий або персиковий (в залежності від вашого кольоротипу). Наносіть рум’яна на «яблучка» щік.

5. Коричневий олівець замість чорного

Додає віку: чорна підводка, виконана по всьому контуру очей. Це робить очі візуально меншими, почервоніння очей – більш помітними, і в результаті погляд виходить втомленим.

Робить молодшим: замініть чорний олівець на коричневий або темно-синій. Ці кольори зроблять очі яскравішими і приховають ознаки вікових змін – жовтуватий відтінок білків стане менш помітним.

6. Максимальне подовження і супероб’єм вій

Додає віку: не нафарбовані вії, навіть при повному макіяжі.

Робить молодшим: скористайтеся щипцями для завивки вій і тушшю для створення об’єму. Широко розкриті очі здатні «стерти» десять років з вашого обличчя.

7. Об’єм і блиск волосся

Додає віку: зачіски без об’єму, тьмяне волосся.

Робить молодшим: створіть об’єм за допомогою мусу або пінки, завершіть укладку маслом для волосся: нанесіть невелику кількість засобу на долоню, проведіть пальцями по волоссю з середини довжини, приділяючи особливу увагу кінчикам. Оптимальна довжина волосся – не коротше, ніж до підборіддя, і не нижче плечей.

8. Висвітлення частин обличчя

Додає віку: пігментні плями, синці під очима та інші темні ділянки на обличчі.

Робить молодшим: замаскувати темні кола під очима недостатньо. Нанесіть консилер (на тон світліше основного тону обличчя) на внутрішні і зовнішні куточки очей, на куточки губ, на зовнішню сторону ніздрів (де починаються носогубні складки) і підборіддя.

9. Світлі тіні на рухомій повіці

Додає віку: опущене верхнє повіко створює ефект постійно втомлених очей.

Робить молодшим: використовуйте світлі тіні поблизу лінії вій і глибший відтінок на дузі, де повіка опускається. Світлий відтінок зробить повіку більш помітною, атемніший приховає нависаючу верхню частину.

10. Помада з ефектом вологих губ

Додає віку: матові помади позбавляють об’єму, створюють ефект сухої шкіри та підкреслюють зморшки, що візуально додає віку.

Робить молодшим: світловідбиваючі частинки розсіюють світло і візуально пом’якшують зморшки. Крім того, помада з ефектом вологих губ додасть вашим губам додатковий об’єм.

11. Баланс між засмагою і дуже блідою шкірою

Додає віку: занадто темна засмага або, навпаки, дуже бліда шкіра.

Робить молодшим: використовуйте м’які, ніжні відтінки золота, карамелі і персика в тональних засобах. Жовтий зігріває шкіру, а чим тепліше ваша шкіра, тим молодшою вона виглядає. Це наочно демонструють азіатки, які виглядають помітно молодшими за свої роки.

12. Світлий колір волосся

Додає віку: темне волосся не на користь зрілій шкірі. Темні пасма підкреслюють всі вікові зміни.

Робить молодшим: виберіть новий відтінок, виходячи з вашого натурального кольору волосся. Нехай він буде максимум на два тони світліше природного.

13. Парфуми з нотками грейпфрута

Доктор Алан Хірш, директор Дослідницького фонду вивчення запаху і смаку (Чикаго), відомий невропатолог і психіатр, повідомив, що жінки, які користуються парфумами з нотами рожевого грейпфрута або молочком для тіла з схожим ароматом, в очах навколишніх виглядають на багато років років молодшими.

Джерело

Поділись


Новини партнерів