Як приховати недоліки зовнішності за допомогою правильної зачіски

Так, виправити гострий ніс або занадто широкі вилиці можна за допомогою пластичного хірурга. Але, як ми вже говорили, для цього буде потрібно багато сил, часу, грошей і рішучості. Набагато простіше візуально виправити цей недолік за допомогою стрижки. До того ж. саме такий метод допоможе тобі досягти найважливішого – прийняти себе такою, яка ти є.

У цьому матеріалі ми поділимося з тобою основними хитрощами, які допоможуть приховати недоліки за допомогою зачіски. Але пам’ятай, ти завжди красива, а ідеалу краси не існує.

Як вибрати стрижку?

Так, всі ми знаємо, що є загальні правила вибору зачіски. Стрижки для овального, круглого обличчя і так далі. Не складно здогадатися, що підібрати підходящу зачіску під форму обличчя – це перший крок. Якщо ти підібрала собі стильне каре або подовжену стрижку-каскад, варто визначитися з тим, які недоліки ти в собі придумала і хочеш заховати.

Як приховувати недоліки?

Для початку визначаємося з тими недоліками, які б ти хотіла приховати. А потім дивимося на нашу шпаргалку і йдемо з нею до майстра.

Виправляємо ніс

Кривий або занадто великий ніс можна приховати за допомогою чубка – пишний довгий чубчик відмінно приховає недоліки носа. Тільки не роби його рівним, як під лінійку. Також можна зробити хаотичну стрижку середньої довжини. Наприклад, стрижку каскад.

Стирчать вуха

Тут все просто. Якщо ти вважаєш, що бути милим ельфом погано, то зроби пишну і об’ємну зачіску, яка буде закривати вуха.

Високе чоло

Високий або низький лоб приховає правильний хаотичний чубчик. Взагалі, чубчик всьому голова і здатен заховати багато недоліків в нашій зовнішності.

Низький лоб

Якщо високий лоб ми виправляємо за допомогою чубка, то низький збільшуємо за допомогою зачесаного назад волосся. Тобто, чубок і волосся з обличчя ми прибираємо.

Коротка шия

Виправити візуально проблему з короткою шиєю допоможе коротка стрижка і волосся, зібране назад. Зроби стильну стрижку каре і укладай її назад. Буде виглядати дуже стильно і візуально виправить твою шию.

Очі

Якщо ти вважаєш, що у тебе вузькі або маленькі очі, то виправити цей недолік допоможе довгий скошений на бік чубчик.

Джерело

Поділись


Новини партнерів