Ірина Шейк розповіла, як підтримує себе у такій фантастичній формі

Трохи більше року тому Ірина Шейк вперше стала мамою: у моделі і її нареченого Бредлі Купера народилася дочка Леа де Сена. Вже через пару місяців Ірина повернулася в колишню форму і стала знову брати участь в показах і фотосесіях. В інтерв’ю Entertainment Tonight Шейк розповіла, як їй вдається зберігати фігуру.

«Я не вірю в дієти. Якщо ви хочете з’їсти гамбургер, піцу або хамон, просто зробіть це6. У цьому мій секрет. Просто насолоджуйтеся життям і намагайтеся зберігати баланс між їжею і спортом, це допомагає», – впевнена Ірина.

«Я ніколи не сиділа на дієтах. Ніколи. Навіть після пологів. Дякую моїм батькам за хороші гени. Це не кокетство – я ніколи нічого не роблю спеціально, щоб бути у формі. Млинці, пироги і щедро накриті столи, які ломляться від їжі, – все це я публікую в своєму Інстаграмі, і правда в тому, що я дійсно це їм! Або, наприклад, на Тижні моди в Парижі я не могла відмовити собі в таких гастрономічних радощах, як круасани і багети», – розповіла Ірина Шейк в своєму інтерв’ю.

Поділись


Новини партнерів