4 модних відтінки блонда

ПЕРЛОВИЙ БЛОНД & ПРИРОДНА ГЛАДКІСТЬ

Будь-який професіонал скаже: щоб отримати якісний блонд, потрібно 2 майстри, 8 годин терпіння, 300 аркушів фольги, 3 миски знебарвлюючого засобу і ще стільки ж – тонуючого. Затіяли фарбування вдома? Ідеально підійде фарба з маслами, що захищають пасма. Тільки мультитонального ефекту вам не отримати.

ТЕМНИЙ БЛОНД & ЛЕГКИЙ ОБ’ЄМ

Не подумайте, що темний блонд – це оксюморон. Висвітлені пасма можуть бути затоновані будь-яким відтінком, наприклад, русявим. Все залежить від того, який колір вам пасує більше до лиця. Вважається, що він підібраний бездоганно, якщо в результаті фарбування волосся очі стали помітно яскравішими.

ТЕПЛИЙ БЛОНД & ЛЕГКА НЕДБАЛІСТЬ

Сучасні фарби тримаються довго, до восьми тижнів. Все це завдяки новим технологіям, які дозволяють барвникам міцно закріплюватися всередині стрижня. Однак висвітлені пасма поступово жовтіють, тому потрібно використовувати тонуючі засоби. Їх сірий тон нейтралізує жовтизну і робить колір волосся більш насиченим. 

ПОПЕЛЯСТИЙ БЛОНД & М’ЯКІ ХВИЛІ

Однотонний блонд кожні три тижні вимагає корекції – це факт. Але якщо освітлити пасма по техніці шатуш або балаяж, корінці, які відростають, будуть не такими помітними. Освоїти ці різновиди мелірування можна і самостійно. Наприклад, за допомогою гребінця з особливими зубцями і прорізами, що додається до деяких фарб.

Поділись


Новини партнерів