Мило для обличчя: кращі рецепти для будь-якого типу шкіри

На сьогоднішній день, щоб знайти дійсно натуральний і дійовий засіб для шкіри обличчя, потрібно немало часу. Тому багато дівчат намагаються робити косметику своїми руками.

Вибирай рецепт мила для обличчя за своїм типом шкіри!

  • Для проблемної та комбінованої шкіри. Щоб усунути запалення, очистити шкіру від надлишків себума, необхідно повторити такий рецепт мила для проблемної шкіри обличчя: для початку тобі потрібно придбати спеціальну основу для мила (краще вибирай з оливковою олією). Далі візьми 100 грам основи і розтопи на водяній бані. Далі в суміш введи половину столової ложки базової обліпихової олії і додай половину чайної ложки порошку активованого вугілля. Весь час помішуй суміш, щоб не було бульбашок. Далі додай пару крапель ефірної олії пачулі і лаванди. Залиш суміш на пару хвилин і дай затвердіти, після чого можеш діставати і користуватися.
  • Для сухої шкіри. Щоб повернути шкірі пружність і зробити її максимально зволоженою, тобі знадобиться такий рецепт мила для обличчя: візьми 100 грам мильної основи і розтопи на водяній бані. Далі додавай по черзі такі олії: ши, авокадо, олію абрикосових кісточок. Для запаху можеш додати будь-яку ефірну олію, яка подобається тобі.

Мило для обличчя

Кращі рецепти мила для обличчя своїми руками для будь-якого типу шкіри   © depositphotos.com
  • Для нормальної і жирної шкіри обличчя. Рецепт такого мила також підійде дуже чутливої ​​шкіри обличчя, тому запам’ятовуй: 100 грам мильної основи без ароматизаторів починай розтоплювати на водяній бані. Далі додай в суміш олію какао або жожоба і ретельно перемішуй. Наступними компонентами повинні стати мигдальна олія і 50 мл міцного настою ромашки. Якщо немає алергії, в мило для обличчя додай 5 мл меду і ретельно перемішай консистенцію. Для запаху додай пару крапель ефірної олії лаванди або рожевого дерева.

Джерело

Поділись


Новини партнерів