5 прийомів, які допоможуть рум’янам протрималися цілий день на вашому обличчі

Якщо вже через пару годин від рум’янцю на вашому обличчі залишається лише бліда тінь – ми допоможемо вирішити цю проблему.

Ляльково-цукерковий макіяж в техніці дрейпінг потрохи відвойовує свої позиції, які втратив взимку, і питання тривалості життя мейк-апу набуває нового звучання. Що потрібно робити, щоб зберегти макіяж якомога довше (якнайменше торкатися обличчя руками)?  Наші поради будуть особливо актуальними для тих, хто часто забуває вдома косметичку.

Зволожуйте

Змішувати рум’яна прямо на шкірі ─ наприклад, на тильній стороні долоні ─ зручно і легко. Так ось, «золоте правило» говорить: перш ніж приступити до макіяжу, завжди очищайте шкіру і наносьте зволожуючий крем (навіть якщо у вас жирна шкіра) ─ тільки так можна уникнути нерівного покриття, і, що набагато неприємніше, утворення на шкірі «пластівців» з продуктів мейк-апу та лущення.

Використовуйте праймер

Щоб зберегти наведену красу як можна довше в ідеальному стані, перед нанесенням тонального засобу не забудьте про праймер. Ці, поки ще недооцінені засоби, не тільки покращують «зчеплення» декоративної косметики з шкірою, але й вирівнюють мікрорельєф останньої. Особливо це допомагає, коли знаходишся в жаркому приміщенні, і волею-неволею потієш, ризикуючи втратити частину нанесеного макіяжу.

Вибирайте рідкий тональний засіб

Тональний флюїд дозволить вам змішувати рум’яна безпосередньо на шкірі і відразу бачити результат (а також насолоджуватися ним якомога довше). Крім того, рум’яна ─ як кремові, так і компактні ─ виглядатимуть природно і делікатно, і не перетворять щоки в «наливні яблучка».

Робіть все пошарово

Важливо дотримуватися черговості: спочатку потрібно наносити кремові або гелеві рум’яна, а потім вже при бажанні додаються пудрові. Саме такий порядок веде до прекрасного відтінку, який стовідсотково буде зливатися з шкірою, витончено балансуючи на межі матовості і здорового світіння. Єдине в чому потрібно переконатися заздалегідь, так це в сумісності формул і відтінків.

Фіксуйте

Ви ж використовуєте лак для волосся, щоб закріпити зачіску після укладки, навіть якщо використовували стайлінгові засобі? Макіяж вимагає точно такого ж жесту доброї волі. Мова уде про фіксуючі спреї, які є більш рідкісними гостями в наших косметичках, ніж праймер або база. Візьміть фініш-засіб, відведіть руку подалі від обличчя (15-20 см буде достатньо) і рівномірно окропіть шкіру. Після цього можна не хвилюватися про те, що наведена краса протягом дня «сповзе» або зблякне.

 

Поділись


Новини партнерів