Як доглядати за чутливою шкірою обличчя?

Власниці чутливої ​​шкіри дуже часто скаржаться на постійні проблеми зі шкірою, які можуть виникнути через будь-які чинники: погода, вітер, сонце, неправильно підібранеийзасіб і т.д. В основному жінки скаржаться на постійне відчуття стягнутості, лущення, почервоніння, подразнення, іноді навіть печіння шкіри обличчя. Щоб мінімізувати ці проблеми і створити захисний бар’єр, наша редакція вирішила написати статтю про найдієвіші способи, які допоможуть повернути шкірі здоровий вигляд.

Зверніть увагу на косметику з позначкою “для чутливої шкіри”. Якщо вам подруга порекомендувала надзвичайно дієвий засіб для шкіри обличчя, але ви сумніваєтеся в його дії, тоді подивіться, чи має цей засіб позначку “для чутливої шкіри”. Адже власниці чутливої шкіри можуть зовсім по іншому реагувати на компоненти в складі. Косметологи наполягають уважно читати склад і позначки на етикетках засобу для того, щоб не посилити проблеми на шкірі обличчя.

Перед покупкою обов’язково протестуйте засіб. Якщо ви не бажаєте постраждати від запалення і вкритися плямами, тоді протестуйте засоби для чутливої шкіри. Для цього ви можете купити пробник, або протестуйте засіб в косметичному магазині. Наносити його потрібно на тильну сторону долоні. Буквально через пару хвилин ви побачите результат і переконайтеся, чи підходить вам засіб чи ні.

Очищайте, тонізуйте і зволожуйте шкіру обличчя. Вранці і ввечері кожна жінка повинна очищати шкіру обличчя від залишків макіяжу і забруднень навколишнього середовища. Тому косметологи рекомендують вибирати миючі засоби які не містять спирту. Власницям чутливої шкіри краще всього вибирати делікатну міцелярну воду або м’яке молочко, яке призначене для цієї шкіри. Якщо ви в пошуках ідеального крему для обличчя, тоді пам’ятайте, що засіб не повинен містити спирт, фталати, парабени і ефірні масла, які можуть лише погіршити ситуацію. Косметологи рекомендують вибирати крем, до складу якого входять гіалуронова і лінолева кислоти, пантенол, фітосфінгозін і антиоксиданти.

Джерело

Поділись


Новини партнерів