4 найнеприємніші речі в жіночій зовнішності з точки зору чоловіків

Якщо ви ставите собі за мету сподобатися чоловікові, ці деталі варто взяти до уваги.

Ми готові на багато що, щоб подобатися чоловікам. Навіть якщо жінка не ставить собі за мету спокусити когось, увага з боку представників сильної статі піднімає самооцінку, змушує відчувати себе красивою і бажаною.

Чоловікам подобається багато з жіночих б’юті-прийомів – червоні губи, «котячі» стрілки, розкішні локони. Але є і те, що відштовхує і дратує їх.

Які речі в зовнішності можуть звести всі ваші зусилля нанівець?

Криві зуби

Багато жінок не приділяють належної уваги своїм зубам, запускаючи ситуацію. Звичайно, індивідуальність – це добре завжди. Але якщо є можливість виправити видимий недолік, нею варто скористатися.

Криві зуби – одна з найнеприємніших для чоловіків речей в жіночій зовнішності.

Перекаченні губи

Форма губ, а-ля Анджеліна Джолі, є безумовним фаворитом серед чоловіків. Знаючи про це, дівчата безстрашно відправляються до косметолога і витрачають чималі кошти на те, щоб зробити губи більш пухкими. Захопитися цією справою простіше простого – і ось губи вже нагадують качиний дзьоб (у кращому випадку). Нікому з чоловіків таке сподобається, звичайно, не може.

Занадто агресивний макіяж

Прагнучи привернути увагу представників сильної статі, жінки іноді передають куті меду з макіяжем. Очі по-яскравіше, губи по-червоніше, брови по-темніше, побільше пудри на обличчя – і ось ви вже не зваблива красуня, а тітонька.

Чоловіки цінують природну красу. Використовуйте макіяж тільки для того, щоб підкреслити свої достоїнства і грамотно приховати недоліки.

Занадто складні зачіски

Складні конструкції з волосся, що нагадують Вавилонську вежу, щедро залиті лаком, зовсім не вписуються в картину «красива жінка» в чоловічому поданні. Мало того, що такі зачіски вас старять, вони ще й виглядають неприродно.

Кращі зачіски для жінок з точки зору чоловіків – романтичні коси, недбалі хвилі або розкішні локони в голлівудському стилі.

Прагнучи бути красивою, не перестарайтеся – зберігайте свою індивідуальність, доглядайте за собою і правильно використовуйте те, чим нагородила вас природа.

Поділись


Новини партнерів