Як вибрати якісну туш для вій: 5 порад

Щоб надати своїм віям об’єму і густини, необхідно користуватися якісною тушшю. На сьогоднішній день б’юті-ринок пропонує безліч тушей для вій: від бюджетних до більш дорогих. Але як вибрати якісну туш і не помилитися з вибором?

Ми підготували для вас 5 основних порад щодо вибору туші для вій. Тому, збираючись в косметичний магазин, прочитайте ці поради і тільки потім купуйте туш для вій.

  • Перед покупкою завжди тестуйте туш для вій. Необхідно нанести трохи барвника, слід від нього повинен бути яскравим і рівномірним.
  • Зверніть увагу на склад і термін придатності засобу. Візажисти рекомендують вибирати туш від відомих косметичних компаній, також рекомендується попередньо вивчити відгуки в інтернеті про цей продукт. Якщо термін придатності засобу вже підходить до кінця, тоді краще придивіться до іншої туші.
  • Якщо ви шукаєте зміцнюючу туш для вій, тоді зверніть увагу на склад цього засобу. Серед компонентів даної туші повинні бути присутніми натуральні масла, витяжки з цілющих трав, протеїн, натуральний віск, каротин. Такий засіб зробить ваші вії міцнішими і довшими.
  • Щоб зробити волоски вій більш здоровими – зверніть увагу на вітамінну туш. Також в складі такої туші повинні міститися меланін, протеїн, кератин, і компоненти, що захищають від ультрафіолету.
  • Якщо ви не раз помічали у себе алергію на туш для вій, тоді вибирайте гіпоалергенний засіб. У такій туші відсутні шкідливі компоненти, здатні викликати алергічну реакцію і запалення слизової.

Джерело

Поділись


Новини партнерів