Лише 10 хвилин в день, і ви почнете старіти на 10 років пізніше

Чому японки виглядають молодше за європейських жінок? 

Виявлено дві відмінності, завдяки яким шкіра у японок довше залишається молодою і красивою.

Правило №1 – ніколи не тріть та не розтягуйте шкіру навколо очей.

Європейки доглядають за шкірою похапцем. Вони обожнюють засоби з позначками „Експрес“, „3 в 1“, „Миттєве“, „За один дотик“ і в цьому роді. У Японії такі засоби вважаються на екстрений випадок. У нормі японські жінки використовують монозасоби, тобто з одним призначенням.

Знаєте, як японки видаляють макіяж? Вони повністю просочують ватяні диски очищаючим засобом, чи то олія, молочко або міцелярна вода, прикладають щільно до шкіри і чекають 10-15 секунд. Потім злегка масажують шкіру прямо через диск і знімають його. Це може зайняти 5 або 7 хвилин,але ні одна японка, не будучи в страшному поспіху, не стане розтягувати і терти ніжну шкіру повік. Тому у японок зморшки навколо очей з’являються в середньому на 10, а то і 15 років пізніше. Інший варіант демакіяжу — нанести молочко прямо на шкіру повік і полежати з них 5-10 хвилин, після чого вмитися прохолодною водою. Адже 10 хвилин в день варті того, щоб почати старіти на 10 років пізніше.

Правило №2 – відмовитись від тоніків, замінити їх використання есенцією.

В європейських магазинах продається купа різних тоніків для обличчя. Для різних типів шкіри, з маслами і без. І маса дівчат та жінок їх купує!

Жоден косметолог в Японії не порадив би такого. Тонік сушить шкіру, він руйнує ліпідний бар’єр і видаляє воду з поверхні, так що шкіру моментально стягує. Японські жінки взагалі не користуються тоніками. Замість них в Японії дуже популярні есенції: сироватки на водній основі з величезною кількістю вітамінів, з амінокислотами, мінералами і эксфолірующими компонентами. Вони глибоко проникають в шкіру, зволожують і тонізують, а також як би „прокладають дорогу“ наступних засобів — кремів і лосьйонів, які після застосування сироватки вбираються краще і проникають глибше.

Тобто весь процес очищення виглядає так: розчинили косметику, вмилися з застосуванням очищаючого засобу, бризнули на шкіру міцеллярну воду, промокнувши м’якою серветкою або рушником, нанесли есенцію та крем крем.

Джерело

Поділись


Новини партнерів