Ця маска зі справжнісіньким джерелом колагену позбавить Вас навіть від найбільш глибоких носогубних складок!

Кожна жінка мріє виглядати молодо і доглянуто. Саме тому індустрія краси процвітає, адже в гонитві за свіжим і сяючим обличчям ми готові витрачати шалені суми грошей. Салони краси, дорога косметика, складні операції в клініках, – деякі готові йти навіть на крайні заходи. І найбільше уваги приділяється боротьбі з небажаними зморшками.

Навряд чи залишилися ті, хто не знає про присутність колагену в клітинах нашої шкіри і його вплив на неї. Саме він дозволяє шкірі бути пружною, підтягнутою і еластичною. На жаль, з плином часу вироблення колагену скорочується, а це незмінно веде до втрати тонусу шкіри. Звідси і поява зморшок, обвислих і непотрібних складочок.

Не так давно на нашому ринку з’явився новий засіб – спіруліна. Спіруліна – біологічна добавка, виготовлена ​​з особливих водоростей синьо-зеленого кольору. На сьогодні відомі лише кілька озер на земній кулі, де можна їх добути. Але, незважаючи на це, ще десятки століть тому красуні Давнього світу в Китаї і Південній Америці розкрили для себе всю силу цього продукту.

У наш час спіруліна теж досить швидко завоювала довіру у представниць прекрасної статі. Адже ці водорості – справжня скарбниця важливих для шкіри жирних кислот. Крім цього їх склад налічує близько 2 тис. найважливіших мікроелементів, мінералів і вітамінів. І тому спіруліну сміливо можна назвати важливим компонентом краси і здоров’я організму.

Спіруліна на нашому ринку зустрічається у вигляді таблеток, капсул, настоянок і порошків. Для прийому всередину, зрозуміло, підійдуть таблетки і капсули. А ось для зовнішнього застосування ідеально підійдуть порошки.

Отже, як же можна використовувати спіруліну в косметичних цілях? Нижче ми розповімо про рецепт чудової маски, яка зробить справжнє диво з Вашим обличчям, завдяки стимулюванню вироблення колагену.

Маска з спіруліни і желатину

Беремо 2 гр. порошку спіруліни (або 4 таблетки і розминаємо їх в порошок) і заливаємо 2 ст.л. води. Розминаємо в кашку і після додаємо ½ ч.л. лимонного соку і 2 краплі рідкого вітаміну А.

В окремій чашці заливаємо 2 ч.л. желатинового порошку ¼ склянки кип’яченої води кімнатної температури і залишаємо на 30 хвилин набухати. Після цього змішуємо желатин з спіруліною і наносимо на область носогубних складок. Тримаємо чверть години, після чого змиваємо водою.

Така маска підійде і для всього обличчя, але необхідно буде пропорційно збільшити обсяги інгредієнтів. При нанесенні намагайтеся оберігати зону навколо очей.

Після застосування такої маски Ви відчуєте, як шкіра обличчя підтягнеться, стане ніжною, схожою на атласну тканину. Завдяки поверненню тонусу і еластичності, Ви зможете побачити, як помолоділи буквально на очах!

Діліться з подругами рецептом маски з секретним компонентом, і насолоджуйтеся чудовими результатами разом!

Поділись


Новини партнерів