Як зробити волосся блискучим?

Мрієте про рівне, здорове, а особливо блискуче волосся – ми вам в цьому допоможемо!

1. Олійка для волосся

Олія підсилює відбиття світла від поверхні волосся. Особливо ефект помітний у брюнеток. Вибирайте суху олійку, яка не залишає жирної плівки і моментально усмоктується. Якщо волосся нормального типу, можете нанести масло на третину довжини від кінців до сушки феном. Тоді воно ще й послужить як додатковий термозахист. І, звичайно, це найбюджетніший варіант, що не вимагає походу в салон. До речі, якщо волосся сухе, краще нанести олійку в кінці укладки. Винятком для нього є тільки дуже тонке волосся, яке може поважчати і зовсім втратити обсяг.

2. Ламінування

Результат буде надзвичайним, якщо ламінування зробити після фарбування. Крім того, що волосся почне сяяти, ще й на кілька тижнів триватиме стійкість кольору. До речі, ламінування буває як безбарвним, так і відтіночним, і в останньому випадку воно може замінити тонування. За рахунок того, що склад для ламінування обволікає кожен волосок, в своїй масі вони стають густішими. Зміст силіконів в складі препарату для ламінування забезпечить волоссю здоровий блиск.

3. Кератинове випрямлення

Спочатку воно створювалося не для блиску, а для розгладження неслухняного і кудрявого волосся. Кератин заповнює порожнечі, після чого структура стає гладкою і однорідною, з’являється природне сяйво і блиск волосся. Крім того, багато виробників збагачують кератиновий склад зволожуючими і живильними компонентами, в якому потребують сухе волосся.

Ефект від кератину може протриматися до 4-х місяців, якщо користуватися бессульфатними шампунями.

Джерело

Поділись


Новини партнерів