6 порад, як виглядати привабливо

Доведено, що під час сну організм розслабляється, омолоджується і відновлює свої життєві сили. У цій статті ми зібрали 6 порад, які допоможуть набути вашій шкірі сяйва і персикового відтінку, а вам – свіжий здоровий зовнішній вигляд.

1. Маска з алое віра

Алое віра – унікальна рослина, що володіє безліччю корисних властивостей. Її широко використовують як в медицині, так і в косметичних цілях, наприклад, у боротьбі з недосконалістю шкіри. Щоб надати їй здоровому вигляду, скористайтеся цим рецептом: змішайте м’якуш алое з соком лимона і нанесіть суміш, що вийшла, на чисте обличчя. Через 20 хвилин змийте маску. Повторюйте цю процедуру хоча б раз на тиждень і незабаром ви отримаєте приголомшливий результат!

2. Вибілювання зубів в домашніх умовах

При чищенні зубів разом із зубною пастою наносьте на щітку трохи соди. Ця хитрість легка в застосуванні і майже не вимагає витрат! Не забувайте, що посмішка є головним інструментом для привертання уваги, а також символом привабливості, здоров’я і навіть успіху.

3. Крем для ніг

Вазелін подарує вам ніжну шкіру ніг і допоможе забути про п’яти, що огрубнули. Для цього усього лише наносьте перед сном трохи крему, кокосової і/або оливкової олії на ваші ноги. Для кращого ефекту надіньте шкарпетки, щоб крем або олія повністю ввібралися. Результат вас здивує!

4. Бальзам для губ

Через дію довкілля наші губи можуть стати сухими і потрісканими. Кокосова олія є одним з ефективних засобів для зволоження шкіри на губах. Змащуйте їм перед сном губи і скоро ви помітите різницю!

5. Масаж

Масаж завжди йде на користь, особливо якщо ви втомилися або у вас був перенапружений день. Якщо ваша близька людина готова побалувати вас масажем рук, ніг, плечей або спини, то не упускайте такої можливості! Щоб поліпшити кровообіг і зняти напругу з м’язів, нанесіть на масажовані зони трохи кокосової олії.

6. Касторова олія для вій і брів

Касторова олія надасть вашим віям і бровам здорового вигляду. Також вона відмінно зволожує шкіру. Нанесіть її на обличчя перед макіяжем або перед сном, уникаючи попадання в очі.

Джерело

Поділись


Новини партнерів