Засіб, який зробить ваші ноги здоровими і красивими

Якщо ви не задоволені станом своїх ніг і хочете раз і назавжди усунути твердість, огрубілу шкіру, мозолі і навіть грибок? Тоді ця стаття спеціально для вас!

В наш час одним з головних критеріїв краси жінки є стан її ніг.

Жінка може бути дуже доглянутою і виглядати дуже красиво, але якщо її ноги виглядають брудними і недбалими, то це враження буде переважати і збережеться в пам’яті вашого співрозмовника.

Тому цій частині тіла також слід приділяти увагу і не забувати  підтримувати здоров’я і красу ваших ніжок:

  1. Уникайте дуже тугих і вузьких туфель, так як це може стати причиною не тільки появи грубої шкіри на п’ятах, а також і врослого нігтя і грибка.

2. Перед тим, як надіти взуття, нанесіть трохи вазеліну на ноги, щоб вони були зволожені і захищені від грибків і бактерій.

3. Старайтесь тримати ноги нерухомими якомога довше, так як вологість, яка виникає в закритих туфлях, є джерелом неприємних запахів і інфекцій.

Вірте чи ні, немає необхідності бігти в салон і робити дорогі процедури, ви можете використовувати домашні засоби і отримати ідеальні результати!

Рецепт!

Складові:

  • Лимонний сік
  • пемза
  • 4 таблетки аспірину
  • 1 столова ложка води

Спосіб застосування:

Перше, що вам потрібно зробити, це подрібнити таблетки аспірину, потім вичавіть лимонний сік з лимона (мінімум 2 столові ложки), і змішайте з аспірином, потроху додавайте воду, поки не отримаєте пасту.

Тепер ретельно промийте ноги, видаляючи сліди бруду і поту, після цього спустіть ноги у ванночку з гарячою водою на 15 хвилин, щоб пом’якшити твердість шкіри.

Добре висушіть ноги, ретельно видаляючи вологу.

Тепер нанесіть засіб, приділяючи особливу увагу ділянкам з огрубілою шкірою або ураженими мозолів або грибком. Після цього одягніть щільні шкарпетки і залиште суміш діяти протягом 20 або 30 хвилин, а потім змийте теплою водою і ретельно потріть пемзою, щоб усунути огрубілу шкіру.

Повторюйте цю процедуру 2 рази на тиждень і ви будете вражені результатами!

Поділись


Новини партнерів