5 поширених помилок під час депіляції в домашніх умовах

Кожна дівчина по-своєму бореться з небажаними волоссям. Одні вдаються до фото або лазерної епіляції, інші роблять воскову або цукрову депіляцію, ну або на крайній випадок використовують усіма відому бритву. І багато, під час депіляції припускаються помилок при видаленні волосся в домашніх умовах, навіть не підозрюючи цього.

Найпоширеніші помилки, які роблять дівчата під час видалення волосся в домашніх умовах.

  • Депіляції без крему або гелю. Найпоширеніша помилка багатьох дівчат – це депіляція волосся без крему або гелю. Якщо ти вирішила користуватися бритвою, тоді обов’язково купи спеціальний крем або гель, за допомогою якого ти зможеш уникнути роздратування і навіть вростання волосків. Також такі кошти істотно зволожують шкіру і захищають від пошкодження.
  • Неправильно видаляєш волоски воском. Якщо ти вирішила позбутися небажаної рослинності за допомогою воску, тоді тобі потрібно знати, що під час цієї процедури потрібно обов’язково потягнути шкіру в протилежному напрямку, так ти зможеш відірвати смугу воску від шкіри. В іншому випадку разом з віддаленими волосками ти отримаєш мальовничі синці.

депіляція

  • Видалення волосся під час менструації. І не важливо, що ти робиш цю процедуру вдома або в салоні. Під час менструації через зміну гормонального фону і підвищений кровообіг безпосередньо перед, під час і після менструації призводить до підвищеної чутливості до болю. Для депіляції найкраще вибирати середину циклу і день овуляції.
  • Депіляція шкіри вранці. Не менш популярною помилкою є видалення волосся в ранковий час. А вся справа в тому, що за ніч ноги злегка набрякають, приховуючи під шкірою частина волосків, і лезо бритви просто не дістає до них. Коли ж набряк сходить, з’являється неприємна колючий щетина. Найкраще робити процедуру ввечері.
  • Депіляція в гарячій ванні. Багато дівчат думають, що якщо розпарити шкіру, згодом не виникне роздратування. Але на жаль це не так. Коли ти знаходишся в гарячій воді, шкіра розпарюється і трохи набрякає, приховуючи частину волоска біля кореня. Найкраще потримай ноги над водою 5-10 хвилин і тільки потім починай гоління.

Джерело

Поділись


Новини партнерів