Як зрозуміти, що вам пора стригтися

Перший крок до усунення будь-якої проблеми – визнання її. Якщо ви з тих, хто дорожить кожним міліметром довжини свого волосся, різати вам завжди шкода, а «підрівняти кінчики» для вас вже подія, ви наш пацієнт. Іноді не потрібно тягнути до останнього. Підрізане волосся завжди виглядає красивіше недоглянутої довгої копиці.

Універсального терміну давності стрижки, звичайно, немає – все індивідуально. Але незаперечні ознаки того, що пора стригтися, є. Орієнтуючись на них, ви зможете скоротити кількість стрижок до мінімуму.

@jenatkinhair

Посічені кінчики – найочевидніша ознака наближення стрижки. Візьміть за звичку іноді дивитися на свої кінчики. Якщо волосся довге, накрутіть пасмо на палець і подивіться, чи є його поверхня гладкою або більше схожа на їжака. «Після стрижки кінці завжди виглядають щільніше і товще. Якщо вони стали тонкими, копиця волосся виглядає не цільним полотном, а якимось волокнистим – значить, пора стригтися », – каже стиліст по волоссю сестер Кардаш’ян і Хадід Джен Аткін.

Джен Аткін з Кім Кардашьян, Кендалл Дженнер і Хлої Кардашьян

Якщо об’єм зовсім не тримається і тепер вам потрібно більше сухого шампуню або мусу біля коріння, ніж зазвичай, значить, волосся стало дуже важкими і пора підрівняти кінці, зрізавши все непотрібне.

Коли зачіска придбала форму трикутника , пора до перукаря. Це правило не працює з володарками тонкого прямого волосся. Якщо ж воно товсте, хвилясте або кучеряве, шапка-ялинка стає очевидною. Значить, пора надати волоссю красиву форму.

Волосся має властивість травмуватися і заламувати. Якщо розчісуватися стало важче і все заплутується – це дзвіночок. Зимове пальто і солона морська вода можуть погіршити ситуацію, але краще попередити заломи.

Поділись


Новини партнерів