Попрощайтеся з великими порами, використовуючи всього один інгредієнт!

В даний час багато людей витрачають багато грошей на різні процедури по догляду за шкірою. Але чому б вам це не зробити за допомогою інгредієнтів, які вже є на вашій кухні? Це сода!

Це чудо-інгредієнт, який люди використовують на протязі століть в різних цілях. Вона має протизапальні властивості, які можуть зменшити ваші пори!

Харчова сода також містить антибіотичні властивості, які допоможуть вам запобігти грибковим інфекціям.

Сода допоможе вашій шкірі придбати більш лужний стан, і вона також може допомогти вашій шкірі виглядати здоровішою, тому що вона видалить мертві клітини шкіри.

Сода може також використовуватися для інших областей тіла: пом’якшити ноги або видалити токсини з організму, зробивши детоксикаційну ванну.

Ось деякі з наших рецептів, які вас зацікавлять:

Сода для детоксикації

Це ванна для детоксикації, яка розслабить вас, а також видалить токсини з організму. Ви будете забезпечені численними мінералами.

Вам потрібно:

  • ½ чашки харчової соди
  • 2 чашки солі Епсома

Додайте інгредієнти в гарячу ванну. Прийміть ванну протягом 30 хвилин і насолоджуйтеся! Ви скоро помітите всі переваги!

Сода для ніг

Вашим ногам потрібна постійна турбота і увага! Сода заспокоює, тому що забезпечує ваші втомлені ноги необхідним полегшенням, і ваша шкіра також буде дуже гладкою.

Вам потрібно:

  • ½ чашки харчової соди
  • 4 л. теплої води

Налийте воду в контейнер, а потім насипте харчову соду. Сядьте зручно і розслабтеся. Занурте ноги на півгодини. Ви помітите поліпшення дуже скоро!

Скраб з соди

Цей скраб звужує пори, і допоможе вам позбавитися від всіх дорогих кремів і процедур! Ви можете використовувати це лікування двома способами.

Вам потрібно:

  • 2 столові ложки харчової соди
  • 2 столові ложки води

Варіант 1. Змішайте інгредієнти для створення пасти. Нанесіть її на обличчя круговими рухами приблизно на 30 секунд. Після цього промийте обличчя холодною водою. Використовуйте засіб 5-7 разів протягом першого тижня в якості частини звичайної процедури миття обличчя. Потім зменшіть до 3 разів на тиждень.

Варіант 2: він дуже схожий на попередній. Почніть з змішування інгредієнтів в пасту. Нанесіть її на обличчя у вигляді маски і залиште таким чином протягом 15-20 хвилин. Промийте холодною водою. Повторюйте цю процедуру щодня.

Поділись


Новини партнерів