7 секретів краси японок

Це допомагає японкам омолоджувати і підтримувати стрункість і здоров’я тіла!

Будь-хто, хто відвідав Японію, повинен був помітити, що усі жінки стрункі і молоді.

Звичайно, генетика багато що пояснює, але не все.

Секрет в основному полягає в кухні країни, яка є дуже здоровою.

У Японії живе найбільша кількість людей старше 100 років.

Це може нам багато що сказати.

Японці вважають харчування є дуже важливим для здоров’я і тому ретельно піклуються про якість їжі.

Ось чому більшість японців мають хорошу статуру і чудову шкіру.

Ось основні правила, які допомагають японцям омолоджувати і підтримувати стрункість і здоров’я тіла:

1. Зелений чай

Японці люблять пити зелений чай.

Можливо, ви чули про matcha, який є порошком зеленого чаю, зробленим з листя високої якості. Їх сушать і потрібнюють в дрібний порошок.

Цей порошок змішують з гарячою водою, так само як і чай.

Напій не лише смачний, але і чудовий, тому що він містить антиоксиданти, які допомагають боротися з вільними радикалами, затримуючи процес старіння.

Крім того, вживання зеленого чаю регулярно допомагає у втраті ваги, запобігає серцевим захворюванням і раку.

У одному з досліджень повідомлялося, що люди, які пили 5 чашок зеленого чаю в день, мали на 26% менший ризик смерті від хвороби.

2. Ферментовані продукти

Ферментовані продукти, такі як кефір, комбуча, місо, темпі і кімчи, часто є присутніми в японській дієті.

В процесі ферментації природні бактерії живляться цукром і крохмалем, утворюючи молочну кислоту.

Ферментація зберігає природні поживні речовини в продуктах харчування і створює корисні ферменти, вітаміни групи В, жирні кислоти омега- 3 і різні штами пробіотиків.

Оскільки ферментація робить дружні кишкові бактерії і розкладає їжу в легкотравнішу форму вона допомагає травленню, що, у свою чергу, також допомагає у втраті ваги.

Крім того, це допомагає усунути шкідливі токсини і важкі метали з клітинної тканини.

3. Морепродукти

Японці люблять морепродукти.

З іншого боку, вони не дуже люблять червоне м’ясо, навіть тому, що знають, що це пов’язано з багатьма проблемами зі здоров’ям, такими як ожиріння, холестерин і запалення.

Вони поєднують рис або локшину з рибою і морепродуктами.

Риба хороша тим, що вона багата білком, необхідними поживними речовинами і жирними кислотами омега-3. Регулярне вживання допомагає активізувати роботу мозку і підтримує здоров’я серця.

Крім того, це допомагає усунути жир, особливо в ділянці живота.

4. Маленькі порції

У японській культурі вживання великих порцій їжі не вітається. Це зрештою примушує людину є менше.

І ще є декілька порад:

– Не заповнюйте страву повністю їжею.

– Не використовуйте великі тарілки.

– Спробуйте прикрасити свою тарілку барвистими і натуральними продуктами.

Вони дуже поширені в Японії, як ви вже знаєте.

5. Бойові мистецтва

Це стилі, такі як карате, дзюдо і айкідодо, які відіграють ключову роль в підвищенні рівня фізичної підготовки і загального стану здоров’я як чоловіків, так і жінок.

Більшість бойових мистецтв покращують серцево-судинну витривалість, допомагають зміцнити м’язи, стимулюють гнучкість, допомагають з втратою ваги і розслабляють розум.

Усі ці переваги сприяють молодшій зовнішності.

6. Теплі ванни

Дуже поширені теплі ванни.

Оскільки країна знаходиться на вулканічному грунті, вона має тисячі гарячих джерел.

Гарячі джерела мають цілющі властивості і корисні для здоров’я через температури води і мінерального змісту, такого як магній, кальцій, кремнезем і ніацин.

Коли ми плаваємо в гарячому джерелі, наша шкіра поглинає мінерали, збільшуючи гідростатичний тиск. Це покращує кровообіг і потік кисню по усьому тілу. Знижує стрес і сприяє поліпшенню сну.

Такі ванни проводиться не рідше двох раз на місяць.

7. Здорові десерти

Є солодощі після обіду – це не частина японської культури, тому іноземцям легше підтримувати нормальну вагу тіла.

Японські солодощі мають значно менше цукру, очищеного борошна і усіх інших шкідливих інгредієнтів, які є присутніми в наших десертах.

Джерело

Поділись


Новини партнерів