Хочете завжди чудово виглядати? Вам допоможе проста кухонна сіль!

Хочете завжди чудово виглядати? Візьміть звичайну кухонну сіль. Купити таку можна в будь-якому магазині за копійки. У той же час багато красунь знають, що сіль – найкраща помічниця для краси волосся і шкіри.

Сіль вже добре відома своїми корисними властивостями. Багато хто використовує її в якості ванночок для ніг, але є безліч інших відмінних способів використання.
Спробуйте деякі з них для себе:

1. Догляд за волоссям

Якщо ваше волосся швидко жирніє, ви можете спробувати цей трюк: Додайте жменю солі до звичайного шампуню. Вимийте, і стан вашого волосся буде чудовий, зверніть увагу в подальшому на зниження жирності волосся. В якості альтернативи, ви можете спробувати більш передові методи лікування соллю для підвищення вашого об’єму волосся. Змішайте сіль з кондиціонером, підігрійте цю суміш на плиті, а потім масажуйте її від ваших коренів до кінчиків. Протримайте 20 хвилин і змийте. Лікування працює – запобігає посіченню кінчиків і має привести до збільшення об’єму волосся.

2. Догляд за обличчям

Змішайте сіль разом з рідким милом або очищаючим кремом для обличчя. Акуратно втирайте суміш на шкіру і змийте теплою водою. Це повинно допомогти підтримувати рівень вологи в шкірі і видалити старі мертві клітини шкіри.

3. Догляд за ногами

Якщо ви перебуваєте на ногах весь день, ваші ноги можуть швидко почати відчувати втому і біль. Сіль змішують разом з оливковою олією, це може бути великим лікуванням для боротьби з сухістю шкіри на ногах. Втирайте суміш у ваші ступні ніг один або два рази на тиждень. Ви можете додати ефірну олію для приємного аромату.

4. Синці після ударів

Синці виглядають досить непривабливо. Навіть якщо вони вже давно зійшли, але сліди видно. Спробуйте змішати 2 столові ложки солі з водою і ретельно розподіліть суміш на вашій шкірі.

5. Головні болі

Якщо ви страждаєте від головних болів в теплу літню погоду або після довгого робочого дня в офісі, спробуйте приймати ванну з сіллю. Сіль у воді допоможе розслабити м’язи і звільнити будь-яку напругу.

Поділись


Новини партнерів