Як доглядати за руками взимку: 5 ефективних рецептів

Взимку необхідно звернути особливу увагу не тільки на шкіру обличчя, але і рук. Догляд повинен бути ретельним. Для цього зовсім не обов’язково купувати дорогі засоби, адже за допомогою наших рецептів ти можеш приготувати їх в домашніх умовах.

Кремово-цукровий скраб. Видави на долоню крем для рук. Додай 1 ч.л. цукру і добре перемішай. Після чого протирай руки отриманою масою протягом 2-3 хв. Потім змий теплою водою. Руки стануть чистими і м’якими.

Оливковий скраб. Змішай 1,5 ч.л. цукру з 1 ч.л. оливкової олії, додай 2-3 краплі ефірної олії гвоздики і лимона. Змішай інгредієнти на долоні, масажуй цим скрабом руки протягом 3-5 хв. Після чого сполосни руки теплою водою.

Омолоджуюча маска. З’єднай 1 ст.л. меду з 1 ч.л. вівсяної муки і 1 жовтком. Отриману маску втирай в шкіру рук. Її також можна залишити і на ніч, одягнувши бавовняні рукавички.

Відбілююча маска. Візьми 1 яєчний білок і змішай з 1 ст.л. соняшникової олії. Нанеси на руки і тримай до утворення скоринки. Змий теплою водою. Маска добре відбілює шкіру рук.

Читайте також: 5 продуктів, які ми їмо неправильно

Ванночка від тріщин і задирок. Візьми 50 г ромашки залий 1 склянкою гарячого пива, тримай на водяній бані 15 хв. Після чого настій потрібно остудити і процідити. Занур руки у відвар на 10-15 хв. та обсуши м’якою серветкою.

Трав’яна ванна. Подрібни і змішай 3 ст.л. пустирника, 5 ст.л. листя м’яти, кореня валеріани, шишок хмелю. Отриману суміш залий 1 л. окропу, настоюй 45 хв. Проціди, опусти руки на 20 хв.

Джерело

Поділись


Новини партнерів