Як позбутися від темних плям під очима

Куркума є одним з найвідоміших речовин, що використовуються в якості спецій при приготуванні страв індійської кухні. Однак, в даний час, крім кулінарного призначення, є і ще одне – сфера народної медицини. Причому, паростки застосування куркуми в цій галузі з’явилися вже давно. Але саме зараз, завдяки практиці, про ці способи стає відомо широкому загалу. Хочемо поділитися рецептом краси з вами!

До складу куркуми входить такий елемент, як куркумін. Він є одним з кращих природних антисептиків. Більш того, саме куркумін використовується для лікування величезної кількості захворювань – починаючи від звичайної застуди і грипу, закінчуючи раком та іншими онкологічними захворюваннями. З його допомогою також можна вилікувати артрит, повністю налагодити роботу серця, нирок, печінки та інших органів. Якщо говорити зовсім простою мовою, то куркумою можна вилікувати практично все.

Склад, про який ми зараз розповімо, був створений абсолютно випадково однією жінкою, яка ніяк не могла позбутися від темних плям під очима. Дізнавшись десь про те, що куркума вирівнює колір шкіри, вона змішала:

  • куркуму
  • томатний сік (кілька чайних ложок)
  • борошно (щіпку для більшої в’язкості)
  • лимонний сік

Нанісши даний склад на обличчя під очима, через деякий час вона виявила, що від темних плям не залишилося і сліду. Надалі цей рецепт був злегка вдосконалено, оскільки була виявлена ​​алергія на томатний сік. Замість нього стали використовувати сік ананаса (правда, він повинен бути концентрованим, без цукру і інших добавок).

У народі цей склад, в який входить куркума, називають ще золотим молоком. Його цілком можна вживати всередину для лікування від великої кількості захворювань. Якщо додати в нього якісь додаткові речовини, то вийде досить поживна маса з приємним смаком.

Поділись


Новини партнерів