Цікаві ідеї для новорічного манікюру

Новий рік 2018 вже не за горами, а це означає, що пора поспішати і записатися на манікюр. Якщо, звичайно, у твого майстра ще залишилося вільне вікно на прийом. Адже, в передноворічній метушні кожна дівчина готується до свята заздалегідь. Ну а ми допоможемо тобі з вибором відмінного новорічного манікюру.

Звичайно, можна стверджувати, що робити новорічний манікюр нерозумно, однак, це частина свята, чи не так? До того ж, коли як не в грудні можна зі спокійною душею намалювати на нігтях сніговиків і не боятися горезвісного засудження?

Так, ми підготували для тебе підбірку цікавого новорічного манікюру, який обов’язково прикрасить твої б’юті-образи.

Ялинкові мотиви

Все геніальне просто, а це значить, що від ідеї з ялинковим дизайном нігтів відмовлятися не варто. До того ж, не обов’язково малювати просто ялинку, але можна відмовитися від горезвісного реалізму і пустити фантазію в політ.

Сніжинки

Ще одна нескінченна тема для креативного манікюру під Новий рік – сніжинки. Тут можна викручуватись як завгодно і в будь-якому випадку манікюр вийде відмінним. Коротше кажучи, не знаєш, що малювати – малюй сніжинки.

Глітер

Глітер, блискітки і інше – справжній тренд в новорічній моді. Це свято, коли можна і потрібно виблискувати. Тому додай на нігті якомога більше глітеру, зроби стильний новорічний манікюр і продовжуй готуватися до свят.

Інше

І ще трохи креативних ідей для новорічного манікюру: можна намалювати оленів, Санту, блискітки, новорічні малюнки, приклеїти намистини. 

Поділись


Новини партнерів