Вісім помилок в догляді за собою, які ви робите щодня

Дізнайся про те, яких помилок не можна допускати при догляді за шкірою обличчя.

Ретельно доглядаєш за собою, але шкіра все одно не стає ідеальною? Ми розповімо, які помилки в догляді за собою ти робиш щодня, і навіть не здогадуєтесь про це.

1.  Не очищаєш шию

Шию і зону декольте потрібно також очищати і зволожувати, як і обличчя. Саме ці місця найбільш схильні до прояву перших ознак старіння. Не забувайте регулярно зволожувати ці місця, щоб зберегти молодість як можна довше.

2.  Скраби для обличчя

Дівчата люблять використовувати скраби і роблять це занадто часто. Не варто очищати шкіру обличчя до скрипу, в іншому випадку ви раните захисний шар шкіри.

3.  Не стежите за харчуванням

Зовнішня краса починається всередині. Не забувайте поєднувати маски і пілінги з правильним харчуванням. Вживайте більше риби, білкових продуктів, овочів і фруктів. Також не забувайте про водний баланс.

4.  Тугі гумки

Якщо ви постійно носите тугі гумки, ваше волосся може пошкодитися. Намагайтеся туго зав’язувати волосся не частіше ніж один раз на тиждень. В інший час віддайте перевагу розпущеним волоссям.

5.  Використання косметики різних виробників

Косметологи радять використовувати косметику одного і того ж виробника. Справа в тому, що може трапиться конфлікті інгредієнтів, які містяться в косметиці від різних виробників.

6.  Не змиваєте косметику на ніч

Ваша шкіра вночі повинна відпочивати, а не «задихатися» під шаром тонального крему. Не забувайте ретельно змивати косметику і інші засоби.

7.  Часто загоряєте

Невикористання сонцезахисних кремів, зловживання солярієм і природним загаром призводить до утворення пігментних плям і передчасному старінню шкіри.

8.  Умивання гарячою водою

Гарячою водою не можна мити голову (так як це провокує виділення шкірного сала), а також не можна вмиватися. Гаряча вода негативно впливає на стан шкіри, вона починає втрачати свою еластичність.

Не робіть помилок в догляді за собою!

Джерело

Поділись


Новини партнерів