Як доглядати за обличчям перед сном?

Під час сну наша шкіра відпочиває та виробляє мелатонін – гормон молодості та краси. Правила догляду за шкірою обличчя перед сном:

1. Очистка шкіри. Засіб для очищення підбирається під тип шкіри: пінка для вмивання, молочко для зняття макіяжу, міцелярна вода. Знімати макіяж слід плавнимим рухами, не стискаючи шкіру.

2. Тонізація шкіри. З цією метою використовують різноманітні тоніки чи термальну воду. На цьому етапі відновлюється водний баланс шкіри, який забезпечує її гарний колір та відсутність запальних процесів.

3. Живлення шкіри. Нічні креми є набагато тяжчими, аніж денні, адже містять велику кількість масел, вітамінів та пептидів. Наносити такий крем слід не на всю ніч, а лише на 20-30 хв. Після цього промокніть косметичною серветкою рештки крему на шкірі.

4. Зона навколо очей потребує особливого догляду. Її не можна активно розтирати, а для живлення слід використовувати спеціальні креми та сироватки для зони навколо очей. Патчі для очей обов’язково стануть у нагоді як юним дівчатам, так і жінкам старшого віку. Вони знімають набряки, зміцнюють стінки судин.

Для того, щоб шкіра обличчя виглядала неперевершено потрібно зовсім небагато. Будьте красиві!

Поділись


Новини партнерів