Як попередити зморшки навколо очей?

Кожна жінка розуміє, що з віком зморшок навколо очей не уникнути, а виглядати добре хочеться не тільки в 20 і 30 років, але й в 40 і 50. Навіть жінкам в поважному віці також хочеться тримати марку. Тому ми робимо все можливе для того, щоб зморшки з’явились як можна пізніше.

Основна причина утворення зморшок навколо очей – недостатнє вироблення колагену, який відповідає за еластичність та пружність шкіри. Ще в далекому минулому наші бабусі і навіть прабабусі намагалися позбутися від цієї проблеми за допомогою натуральних засобів.

Як запобігти появі зморшок біля очей?

Щоб зберегти шкіру молодою та пружною, потрібно звернути увагу на такі правила:

1. Почнемо з того, що потрібно повністю поміняти свій спосіб життя. Перш за все, це здорове і збалансоване харчування, відмова від шкідливих звичок.
2. Є спеціальна гімнастика, за допомогою якої можна зміцнити шкіру навколо очей.
3. Хороший сон також необхідний, тоді ніяких кіл під очима і припухлостей не буде, а зморшки будуть менш помітними.
4. Крім цього, шкіру постійно потрібно зволожувати, регулярно обполіскувати обличчя прохолодною водою.
Вода – один з кращих засобів, який сприяє регенерації шкіри. Рекомендують випивати не менше ніж 8 склянок води на день, адже вода дозволить шкірі зберегти необхідну вологу і молодість на довгі роки.
5. Надмірне перебування на сонці також може прискорити утворення зморшок навколо очей, тому шкіру потрібно захищати від ультрафіолетового випромінювання, носити сонцезахисні окуляри, користуватись спеціальними кремами з SPF-фільтрами.

Дотримуючись цих простих рекомендацій, ви зможете запобігти появі ранніх зморшок навколо очей.

Джерело

Поділись


Новини партнерів