Як в 40 років виглядати на 20: 3 секрети дівчат з Азії

Ні для кого не секрет, що багато кореянок виглядають дуже молодо, навіть коли їм вже за  40 років.

Цікаво: корейські дівчата присвячують догляду за шкірою годину вранці і годину ввечері. Для них це – цілий ритуал. 3 рази на тиждень кореянки обов’язково застосовують активні маски, в тому числі і нічні.

ідеальне очищення

очищення

Кореянки дуже відповідально ставляться до очищення шкіри. Так, в корейському догляді прийнята двоступенева система очищення. На початку дівчата очищають шкіру за допомогою гідрофільної олії, після чого використовують тоніки залежно від типу шкіри.

Захист від сонця

захист від сонця

Кореянки ніколи не вийдуть на вулицю без сонцезахисного крему на обличчі і шкірі тіла. Так-так, саме сонце є головним ворогом молодості.

Женьшень і равликовий слиз

женбшень

У корейській косметиці ти знайдеш багато активних компонентів, які дають реальний результат. Крім стандартних компонентів косметики, корейці активно використовують женьшень і равликовий слиз.

Мало хто знає, що саме Корея – перша країна, де почали вирощувати женьшень в промислових масштабах. Корінь женьшеню творить справжні чудеса зі шкірою, відновлюючи її, розгладжуючи зморшки і сповільнює процеси старіння.

Такими ж неймовірними властивостями володіє і равликовий слиз. Засоби з ним в складі зменшують жирність шкіри, звужують пори, омолоджують, покращують пружність шкіри і розгладжують зморшки.

Джерело

Поділись


Новини партнерів