Збираєтеся до косметолога? 5 корисних порад, які потрібно знати перед цим

Відвідування косметолога є необхідним заходом, особливо якщо ви не вмієте піклуватися про свою шкіру самостійно. У будь-якій ситуації сходити до фахівця варто: він визначить заходи які потрібні саме вам, щоб зберегти шкіру красивою і молодою на довгий термін.

Перед тим, як сходити на прийом, слід врахувати кілька речей. По-перше, варто знайти висококваліфікованого фахівця, щоб бути впевненим, що ваша шкіра в надійних руках. Відрізнити його просто: він ніколи не приступить до процедур просто так, а в першу чергу дізнається всі тонкощі вашого догляду за шкірою, поцікавиться про проблеми, запитає, чи відвідували ви інших лікарів, здавали аналізи, якщо є серйозні проблеми, щоб виявити їх причину .

По-друге, процедури повинні виконуватися правильно. Поцікавтеся, як все буде проходити. Якщо косметолог каже вам про те, що виконає чистку, а потім відразу приступить до пілінгу – біжіть. Подібного роду процедури не можуть виконуватися одна за одною.

По-третє, зверніть увагу на гігієну. Якщо лікар не вимив елементарно руки, варто задуматися: чи принесе вам такий догляд користь або нові інфекції на шкіру?

Ніколи не соромтеся питати про ті засоби, які використовує косметолог. Адже якісні нададуть тонізуючий ефект, а інші можуть стягнути шкіру. У вас не повинно бути паніки, тому косметолог повинен розповісти, що буде відбуватися при використанні косметики. Якщо косметолог не може відповісти на всі питання, це привід задуматися про його компетенції.

І нарешті пам’ятайте, що не всі процедури виконуються одноразово. Іноді потрібно цілий курс. Грамотний косметолог попередить вас про це, щоб після першого ж сеансу ви не чекали чудо-ефекту. Обов’язково дізнайтеся, як вам доглядати за шкірою в дома, щоб досягти найкращого результату.

Поділись


Новини партнерів