Експерти розповіли, який макіяж робить нас молодшими

Не вірте тим, хто каже, що темні відтінки старять. Фахівці з’ясували, що вони, навпаки, здатні в буквальному сенсі омолодити жінку.

Косметологи з Університету краси в Лос-Анджелесі вирішили в черговий раз нагадати жінкам, що невірний макіяж (або неправильно вибраний відтінок) може додати кілька років і підкреслити недоліки зовнішності.

Фахівці провели експеримент, в якому взяли участь більше двадцяти жінок зі схожою зовнішністю. Після того, як візажист підкреслив гідності кожної жінки, чоловікам запропонували визначити вік тієї чи іншої представниці прекрасної статі. Виявилося, що жінки, яким зробили темний макіяж, виглядали в очах чоловіків молодше тих, хто вибрав більш світлі відтінки.

Експерти підкреслили, що світлий макіяж дійсно може додати вік. Але що стосується темних відтінків, то їх слід наносити дуже акуратно, тому що якщо переборщити, то можна отримати цілком протилежний ефект. До того ж, проаналізувавши отримані дані, косметологи прийшли до висновку, що жінки з темним макіяжем відчувають себе більш впевнено і сексуально. І, відповідно, викликають інтерес у протилежної статі.

Поділись


Новини партнерів