Названа найбажаніша форма обличчя: Меган Фокс – в фаворитах, Кейт Міддлтон – ні

NEW YORK, NY - MARCH 05: Actress Megan Fox attends the Cinema Society & People StyleWatch with Grey Goose screening of "Friends With Kids" at the SVA Theater on March 5, 2012 in New York City. (Photo by Larry Busacca/Getty Images)

Спори про ідеальну форму обличчя нескінченні: одні вважають, що обличчя без виражених кутів у верхній частині і в районі нижньої щелепи – класичний тип, іншим більше подобаються виражені вилиці і вузьке підборіддя. Недавнє дослідження директора лондонського Центру естетичної і пластичної хірургії доктора Джуліана де Сільва розставило всі крапки над “i”. Він опитав понад тисячу своїх пацієнток і дізнався, про яку форму обличчя мріють жінки. Виграв в цій “гонці краси” ромбоподібний (алмазний) тип обличчя – такий, як у Меган Фокс . А ось самим негарним, за підсумками опитування, був визнаний тип, як у Кейт Міддлтон .

Як показало дослідження, майже всі жінки мріють мати обличчя як у Меган Фокс: худе, з вираженими вилицями і вузьким підборіддям – заради цих пропорцій більшість жінок готово лягти під ніж хірурга.

Форма алмазу найбажаніша, тому що неймовірно жіночна і елегантна. Меган Фокс – одна з найкрасивіших актрис свого віку з симетричним обличчям ромбовидної форми,– сказав Джуліан.

Цікаво, що сама Меган добилася такої форми обличчя за допомогою пластичних операцій.

Меган Фокс

Меган Фокс, до і після

Друга найпопулярніша форма обличчя – овальна, як у співачки Ріанни . Висота її обличчя приблизно в півтора рази більше ширини.

Ріанна

Ріанна

Третім у списку бажаних форм йде обличчя у формі серця. Скарлетт Йоханссон і Різ Уізерспун – ідеальні приклади цього типу обличчя з широким чолом і вилицями, але вузьким підборіддям.

Такий тип обличчя подобається багатьом жінкам,– прокоментував доктор.

Скарлетт Йоханссон

Скарлетт Йоханссон

Різ Уізерспун

Різ Уізерспун

Представницями квадратної форми є Анджеліна Джолі і Кіра Найтлі . У них нижня частина обличчя практично такої ж ширини, як і лоб.

Багато людей вважають, що ця форма обличчя ідеально підходить чоловікам, таке підборіддя вважається більш мужнім.

Анджеліна Джолі

Анджеліна Джолі

Кіра Найтлі

Кіра Найтлі

“Програв” в опитуванні доктора пластичної хірургії круглий тип обличчя, представницею якого є Кейт Міддлтон. Круглі щоки, однакова ширина і довжина обличчя не вважаються привабливими у жінок.

Кейт Міддлтон

Кейт Міддлтон

Пластичний хірург також повідомив, що сьогодні багато користувачів соціальних мереж хочуть зробити обличчя такої форми, яке б красиво виглядало на Селфі. Нові фільтри для фото роблять обличчя більш симетричним, що значно впливає на свідомість людей.

Поділись


Новини партнерів